OPEN DAG zaterdag 24 juli 2010          

Het was een geslaagde dag en avond!

 

 

Uitslag kleur en tekenwedstrijd. We hebben echt genoten van alle kleurplaten en tekeningen die we binnen gekregen hebben. Er waren heel veel leuke tekeningen en kleurplaten maar de onderstaande sprongen er echt uit. Zij hebben dan ook allen hun prijs dik en dubbel verdiend.

Thies van de Wiel is 3 jaar. Hij heeft er zo'n vrolijke shovel van gemaakt en ook echt alle delen ervan netjes ingekleurd dat hij de New Holland T 7500 traptractor (geschonken door Twentrac in Holten) wint. Wij hopen dat hij er veel plezier aan zal beleven.

Anne van Gils uit Oploo  is 6 jaar en is heel ijverig bezig geweest met knippen en plakken en kleuren en heeft de shovel heel mooi uitgeknipt op een ander vel geplakt en ingekleurd. Zij wint een fashion tekenpakket, Proficiat!

De broertjes Jessie en Lucas van den Berg van 7 en 8 jaar hebben beiden heel secuur gekleurd. Zij winnen samen de op afstand bestuurbare auto die v. Kessel Olie ter beschikking heeft gesteld. Gefeliciteerd! Veel plezier ermee!

De 10 jarige Niels Verhoeven uit Oploo heeft heel waarheidsgetrouw en netjes gekleurd en ook precies de veldschuren en de sleufsilo, zoals die op het bedrijf aanwezig zijn,  als achtergrond getekend. Heel erg mooi. Hij wint de miniatuur tractor van New Holland de T7070 (geschonken door Twentrac in Holten). Proficiat Niels.

Het aller-ijverigste vonden wij Michael Boumans van 8 jaar. Hij heeft een schitterend boek geheel zelf getekend van heel veel machines van het loonbedrijf. Alle 4 de vrachtauto's heeft hij met bijbehorende kentekenplaat apart getekend. Alles tot in detail gemaakt. Superleuk. Hij wint de New Holland FR9090 miniatuur hakselaar (Twentrac in Holten) . Van harte gefeliciteerd Michael en veel plezier met de hakselaar.

Hieronder zie je al zijn tekeningen uit het boek. (jammer genoeg zijn de scans iets lichter van kleur als het boek zelf)

Voor wie de prijs snel wil hebben mogen ze na afspraak (telefonisch of via de mail) hier afgehaald worden. Anders komen we de prijzen zelf thuis bezorgen. Wij nemen dan contact met u op.

Sponsoren Open Dag:

Diverse bedrijven hebben hun medewerking verleend aan onze Open Dag. Wij danken hen hartelijk hiervoor.

Cehave landbouwbelang

TWENTRAC B.V. Holten

Jelle vd Boogaard Odiliapeel

Handelsonderneming Vlamings BV De Mortel

DOC kaas

Weemen Drukkerij Haps

Slecoma Boekel

Festa zeefdruk Langenboom

Oostendorp, Otten en v. Boekel

Rabobank Uden Veghel

DAP Peelhorst

v. Kessel Olie Milheeze

Jan Bakker Oldebroek

HOES ERROGAS NIJMEGEN - PROPAANGAS

Country Store Odiliapeel

A. Jans Oliehandel Gemert

 

Jans Mechanisatie Veghel

 

Truck Parts Europe Veghel

 

Timac Physiostart

 

Vervaet Biervliet

Koeman adviesgroep Veghel

Derks gewasbescherming Volkel

Loonbedrijf Ploegmakers De Rips

Ferry v. Dommelen Boekel

Lanen v. Electro Mill

Peter Adam Grondwerken Odiliapeel

Corlange Banden Veghel

 

 

TEKEN EN KLEURWEDSTRIJD

Maak zelf een leuke tekening over ons loonbedrijf op een A4 of druk de kleurplaat af via de link op het plaatje hiernaast af en kleur deze mooi in.

Lever de kleurplaat of zelfgemaakte tekening in op de open dag met vermelding van je naam adres en telefoonnummer. Voor de mooiste tekeningen en kleurplaten zijn leuke prijzen beschikbaar gesteld door diverse bedrijven en worden op de site gepubliceerd .

Blijf het nieuws volgen want de prijzen zullen later op de site bekend gemaakt worden.

 

 

 

 

Uitnodiging open dag zaterdag 24 juli 2010

 

U bent van harte welkom van 11.00u tot 17.00u